Neem de voorsprong en ga voor duurzaam

Wij Kiezen Voor Bomen Afbeelding 1080x 1080

Een betere toekomst. Niet alleen voor jouw patiënt, maar voor iedereen. Kies je voor onze Escupac of “Wij kiezen voor bomen” verpakkingen? Dan kies je samen met ons voor bomen. Per 1000 kg CO2 uitstoot plaatsen wij twee bomen terug in duurzame bosprojecten, waarvan 1 in Nederland. We hebben inmiddels al 600 bomen gepland! Dit doen wij samen met Trees for All. 


Wij hebben weer nieuwe producten aan ons "Wij kiezen voor bomen" assortiment toegevoegd. Naast de al bestaande papieren draagtas hebben we onlangs ook 4 stripvouwdoosjes van Paperwise materiaal en 2 blokbodemzakken van kraftpapier toegevoegd.

In ons bestaande Escupac pakket worden voor deze producten bomen aangeschaft. 

Logo _2021 Klein Formaat

 

  Spruyt hillen is partner van Trees for All.

  

Promotiemateriaal

Wil jij ook gebruik maken van het "Wij kiezen voor bomen" project en dit naar jouw klanten communiceren? Maak dan gebruik van onze GRATIS promotiematerialen (baliedisplay, raamstickers en posters). bestel ze in de webshop of neem contact op met jouw accountmanager. 

Wil je gebruik maken van onze filmpjes, dan kan dat natuurlijk ook! Aan de onderzijde van deze pagina vind je onze youtube filmpjes. Deze kun je downloaden en bv gebruiken op jouw narrowcast systeem.

baliestickerposter

 

Neem de voorsprong en ga voor duurzaam

 

 Narrow cast video

 Aantal bomen geplant per april 2021

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results