11-01-2021

Persbericht: Exclusieve samenwerking YOS bottle

Persbericht - IJsselstein, 11 januari 2021

“Unieke samenwerking zorgt ervoor dat het innemen van medicijnen en/of voedingssupplementen eenvoudiger wordt dan ooit.”

 

IJsselstein, 11 januari 2021 – Spruyt hillen en YOS BV zijn sinds december jl. een samenwerking aangegaan die het innemen van medicijnen en/of voedingssupplementen eenvoudiger maakt dan ooit. Vanaf 1 januari is Spruyt hillen de exclusieve partner van YOS BV om de YOS bottle (Your Organized Supplements) via alle apotheken en overige aanbieders in de gezondheidsbranche op de markt te brengen. De unieke en exclusieve samenwerking zorgt ervoor dat de waterfles met pillenhouder voor iedereen nu nog eenvoudiger beschikbaar komt.

 

Spruyt hillen en YOS BV hebben elkaar gevonden in de visie om door middel van de introductie van een innovatief product het innemen van medicijnen en/of voedingssupplementen nog eenvoudiger te maken. Spruyt hillen brengt al jarenlang een zeer divers assortiment van medicijndozen op de markt en is een gerenommeerde speler op de apothekersmarkt en in de gezondheidsbranche. YOS BV is een jong dynamisch bedrijf, mede bekend geworden via Dragons Den. Door de krachten te bundelen komt de unieke en hippe YOS bottle voor nog meer mensen beschikbaar.

 

De YOS bottle is dé waterfles voor iedereen die medicijnen en/of supplementen gebruikt. Er zit een pillenhouder (voor dagelijks of wekelijks gebruik) op de fles. De pillenhouder zit vast via een magneet en is op die manier ook eenvoudig van de fles te halen. Het slimme en hippe design heeft al meerdere prijzen gewonnen.

 

General manager, Kirsten Dam van Spruyt hillen is trots op deze samenwerking. “Wij zijn blij dat door het nog makkelijker en breder beschikbaar maken van de YOS bottle wij een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de gezondheid van onze klanten. Door het gebruik van de YOS bottle hopen wij het trouw innemen van medicatie en/of supplementen verder te vergroten” Joop Opmeer van YOS BV voegt hieraan toe: “Dankzij de samenwerking met Spruyt Hillen kan de YOS Bottle veel sneller gedistribueerd worden richting de Nederlandse apotheken en gezondheidswinkels en dit zorgt voor een stukje rust binnen de organisatie”

De YOS bottle is vanaf nu verkrijgbaar via Spruyt hillen.
Meer informatie is te vinden op www.spruyt-hillen.nl

Over de YOS bottle:
De YOS bottle is dé waterfles voor iedereen die medicijnen en/of supplementen gebruikt. Er zit een pillenhouder (voor dagelijks of wekelijks gebruik) op de fles. De pillenhouder zit vast via een magneet en is op die manier ook eenvoudig van de fles te halen. Het slimme en hippe design heeft al meerdere prijzen gewonnen. Het product wordt gemaakt in Bleskensgraaf en is daarmee van typisch Nederlandse kwaliteit.

Over Spruyt hillen bv:
Spruyt hillen (www.spruyt-hillen.nl) is een innovatieve farmaceutische onderneming. Spruyt hillen levert haar producten aan apotheken, zowel direct als via de groothandel. Tevens levert zij bepaalde producten rechtstreeks aan patiënten/consumenten. Spruyt hillen is exclusieve distributeur voor de YOS bottle voor apotheken en overige aanbieders in de gezondheidsbranche. Spruyt hillen heeft haar assortiment in een aantal productgroepen onderverdeeld, namelijk verpakkingen, techniek, drukwerk en handverkoopmiddelen. Daarnaast is Spruyt hillen gespecialiseerd in een aantal medische hulpmiddelen.

 

Over YOS:
YOS (www.yoshealth.nl) is een jonge en dynamische onderneming met maar één doel: het innemen van medicatie en supplementen gemakkelijker maken dan ooit. Sinds haar oprichting in 2019 heeft de YOS Bottle snel bekendheid verworven door haar deelname in Dragons Den en door het tweevoudig winnen van de European Product Design Awards 2020.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte via ons maandelijkse nieuwsbrief.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results