Together we create the future of personalized medicine

Shutterstock 76155490Spruyt hillen gelooft dat gezamenlijke innovatie de enige weg vooruit is in de farmaceutische markt.
In nauwe samenwerking helpen wij farmaceutische en medische professionals en organisaties om altijd voorbereid te zijn op elke volgende stap.
Door de juiste, unieke mix van producten, diensten en concepten voor iedere specifieke doelgroep en behoefte.

Wij zullen ons continu inspannen om op een professionele, enthousiaste en SLIMME manier SAMEN met u als medische professional VERDER te komen.

Blauw Shutterstock 43640263Maatwerk is onze passie

Spruyt hillen is de aangewezen partner voor u als medische professional.

Met ons unieke assortiment kwaliteitsproducten, waaronder onze uitgebreide BUFA lijn aan basiscrèmes en zalven, leveren wij graag een belangrijke bijdrage aan de basisbehoefte bij huidproblemen.

Daarnaast streven wij ernaar dat u met onze ondersteunende services en permanente innovaties de zo noodzakelijke zorg op maat aan uw patintëen kunt blijven leveren. Niemand is gelijk, dat weet u als geen ander! Wij helpen u graag door de voor uw patiënt meest geschikte toedieningsvorm te bereiden. Wij noemen dat medicatie op maat. Of het nu gaat om een drankje, een zetpil of een op maat bereide crème of zalf, maatwerk is onze passie!!

U hoeft niet langer genoegen te nemen met “standaardoplossingen” wij denken graag met u mee en  
                                                                                            informeren u over de mogelijkheden van medicatie op maat van Spruyt hillen.

Shutterstock 11597569Partnerschap

Gezamenlijke innovatie stroomt door onze aderen.

De uitgebreidheid van onze productlijn “Van uw apotheker” welke bestaat uit apotheekwaardige OTC producten zoals een lichaamsverzorgingslijn, een lijn met medische hulpmiddelen waarbij u kunt denken aan onze zeer gewaardeerde medicijndoos de Medidaily maar ook de Vitamine B12 1000mcg  kunt u gerust uniek noemen.

Al 115 jaar zijn wij partner van de apotheek en leveren wij goede en betrouwbare producten.

Graag willen wij ook uw partner worden! Hoe belangrijk kan bijvoorbeeld een medicijndoseerdoos zijn voor het vergroten van de therapietrouw van de patiënt? Een belang dat wij beiden nastreven. Het toedienen van insuline zonder naald, het kan nu! Voor sommige diabetespatiënten een uitkomst en vergroting van de kwaliteit van leven. Continu spannen wij ons met veel plezier samen met u in om ons productenpakket op de juiste manier uit te breiden maar het draait bij ons niet alleen om producten maar veel belangrijker, het draait om u!

Wij bieden graag ondersteunende services aan zoals bijvoorbeeld het BUFA huidadvies waarmee u zeer eenvoudig een juiste keuzes voor de juiste patiënt kunt maken op het gebied van basiscrèmes en zalven. Op onze website insujet.nl vindt u tal van ondersteunende instructiematerialen om uw patiënt snel aan de slag te laten gaan met de InsuJet. Maar uiteraard gaan wij ook graag met u in gesprek over mogelijk nieuwe toedieningsvormen, doseringen etc om de juiste medicatie op maat te kunnen leveren.

Dat verstaan wij onder partnerschap en op die manier willen wij SAMEN met u op een SLIMME manier VERDER.

Nieuws

20-12-2020

IbisMiles spaarprogramma stopt

IbisMiles spaarprogramma stopt

20-12-2020

Blog: Remco Martens over luchtkwaliteit

Luchtkwaliteit: niet alleen een onderwerp van “deze tijd”

04-12-2020

Gewijzigde Openingstijden feestdagen 2020

De feestdagen staan weer voor de deur. Lees verder voor onze afwijkende levertijden en bestelinformatie.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results