"Van uw apotheker" wordt "CareBlue"

Ook patiënten zonder recept, verdienen de zorg die aansluit bij hun specifieke behoefte. We helpen daar waar we de zorg op een persoonlijke manier kunnen verbeteren. Al ruim 125 jaar zijn wij een betrouwbare partner in de gezondheidszorg. Vanuit onze expertise zullen wij ons verder specialiseren op het gebied van Over The Counter (OTC) producten en medische hulpmiddelen. Dit biedt interessante kansen voor de apotheek. En natuurlijk houden we vast aan de hoogste kwaliteitstandaard, zoals je van ons gewend bent.

Careblue Logo

Met trots presenteren wij daarom “CareBlue”. Een merk dat staat voor gepersonaliseerde zorg  en duurzaamheid. Een uitstraling die perfect past bij jouw apotheek van nu. En een naam die naadloos aansluit bij onze visie: de apotheek moet dé plek zijn, waar medicatie en advies samensmelt met dat stukje extra: persoonlijke zorg wat het leven van mensen mooier maakt. Daar gaat ons blauwe hart sneller van kloppen!

We hebben natuurlijk al een prachtig assortiment die we de komende tijd zullen uitbreiden en uitrollen in de nieuwe look & feel. Dit assortiment is onderverdeeld in 3 categorieën:

Huid & HaarCareblue Logos 110X40 1

Een assortiment dat we flink uitbreiden, om te voorzien in de specifieke behoefte van jouw patiënt. We zijn nauw betrokken bij de productontwikkeling, zodat we kunnen toezien op de kwaliteit van de grondstoffen en de duurzaamheid van (o.a.) de verpakking. Een voorsprong in alle opzichten!

Hulpmiddelen Careblue Logos 110X40 2

Oplossingen voor alledaagse problemen, zoals therapietrouw. Oplossingen voor mensen die tegen ongemakken aanlopen, bij het gebruik van hun medicatie. Oplossingen waar jouw patiënt misschien nog niet aan gedacht heeft, maar die het leven zoveel makkelijker maken.

VoedingssupplementenCareblue Logos 110X40 3

We kunnen allemaal wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Wat voor steuntje dat is, is voor iedereen persoonlijk. We kijken naar wat jouw patiënt vandaag de dag nodig heeft en houden die laatste trends en ontwikkelingen scherp in de gaten. De weg naar fit en gezond zit in je! 

Duurzaam en als het kan een stapje verderCareblue Logos 110X40 4

Dit logo zal je voortaan terugvinden op onze vegan producten. Onze OTC artikelen worden waar mogelijk duurzaam geproduceerd. Daarbij kijken we niet alleen naar de verpakking van onze producten, maar ook naar de formulering. Neem samen met ons de voorsprong naar een betere wereld!

Samen de voorsprong nemen?

Wij gaan graag in gesprek met jou over hoe jij de toekomst ziet in de apotheek. Waarmee we je ontzorgen, waarmee je vooruit kunt en de voorsprong kunt nemen op jouw concurrenten. Mail gerust naar marketing@spruyt-hillen.nl


Samen houden we iedereen in beweging. Want jij hebt al in huis wat een klant zou willen, of waar hij of zij nog niet aan heeft gedacht. Zo pakken ook zij de voorsprong, naar een gezonder leven.

CareBlue
Just for you!

Care Blue

Lees hier ook onze andere blogs

Een voorsprong door specialisatie

Blog 0321 1200X900

Met de start van 2021 kiest Spruyt hillen voor een nieuwe weg maar wijzigt niet van koers. Het bedrijf zal zich, als specialist in Techniek, Verpakkingen, Drukwerk en OTC, nog meer focussen op deze productgroepen. Grondstoffen en bereidingen zullen ondergebracht worden bij het zusterbedrijf Fagron. Een sprong die leidt naar nieuwe innovaties voor de apotheek en meer persoonlijke zorg voor de patiënt. Kirsten Dam, General Manager en Fanny Snel, Marketing en Innovation Manager vertellen over het nieuwe Spruyt hillen.

“Ondernemerschap zit in onze genen. Door deze specialisatie zijn we in staat om nog sneller te schakelen en zo de apotheek beter van dienst te zijn. We kunnen ons focussen op datgene waar we goed in zijn: innoveren, direct inspelen op de behoefte van onze klant en het leveren van maatwerk.

Lees verder

 

Marc van der Heijdt, operational excellence coördinator bij Boots apotheek vertelt over de landelijke overstap naar de AiroSensor

Blog Boots AiroSensor 1200X900

Boots apotheek, onderdeel van Alliance Healthcare, is in 2020 overgestapt naar de AiroSensor voor de temperatuurregistratie van koelkasten, afhaalkluizen en de omgevingstemperatuur van alle Boots apotheken in Nederland. “We werkten al vele jaren met het oude systeem, wat op zich prima functioneerde en ook steeds gevalideerd werd. Het was echter veel primitiever en reactiever:

middels visuele controle op de loggers moest je kijken of alles nog goed was. Ook moest je de loggers tweewekelijks uitlezen en de data veilig stellen. Dat alles is arbeidsintensief en foutgevoelig. We zijn daarom op zoek gegaan naar een systeem waarmee dit veel eenvoudiger is en beter geborgd wordt”, aldus Marc van der Heijdt, de projectleider van Boots.

De opdracht voor dit project werd aan Spruyt hillen gegund. 

Lees verder

Luchtkwaliteit: niet alleen een onderwerp van “deze tijd”

Blog Remco Martens Luchtkwaliteit2

“Vandaag de dag wordt er veel gezegd en geschreven over luchtkwaliteit. Daarbij lijken de termen “luchtkwaliteit” en “virus” of “COVID-19” onlosmakelijk met elkaar verbonden. Volkomen begrijpelijk in deze tijd, maar er zijn daarnaast ook andere factoren die een rol spelen bij de kwaliteit van onze lucht. Factoren die al veel langer op de politieke agenda staan dan het Coronavirus en waarvan we de potentiele gezondheidsproblemen niet moeten onderschatten.” Remco Martens, product manager techniek bij Spruyt hillen vertelt over de waardevolle rol die luchtreinigers kunnen vervullen in apotheken en ziekenhuizen, maar ook in kantoren, scholen of zelfs bij mensen thuis. 
 

 

Lees verder

Test de test! Apotheker Denise Dijkstra nam de proef op de som en testte onze coronasneltest… 

Blog Denise Dijkstra
Denise Dijkstra is apotheker bij Apotheek Koert en onderdeel van de adviesraad bij Spruyt hillen. Toen werd aangekondigd dat wij een Corona sneltest op de markt zouden brengen was zij direct geïnterreseerd, maar ook kritisch. “De test is weliswaar uitgebreid gevalideerd in Duitsland, het is een behoorlijke verantwoordelijkheid om voor een medewerker vast te stellen of hij of zij kan komen werken”, aldus Denise.
  
Toch ziet Denise de aanschaf CoV-2 Rapid test als een investering die zichzelf snel terugverdient en een hoop onrust onder het personeel wegneemt. Ze vertelt: “Ik gebruik de testen alleen voor mijn eigen personeel wanneer zij corona gerelateerde klachten hebben. Als je echt ziek bent dan moet je natuurlijk thuisblijven. Maar het komt ook regelmatig voor dat personeelsleden meerdere dagen thuis zitten terwijl zij slechts milde klachten hebben...

Lees verder

Kwaliteit: de rode draad in ons bedrijfsproces

Blog Tim Spanheim

Tim Spanheim, Quality Assurance Manager & Responsible Person (GDP), vertelt in dit blog over hoe en waarom kwaliteit en veiligheid centraal staan in de werkzaamheden bij Spruyt hillen. “Er is geen afdeling die niet in aanraking komt met de afdeling Kwaliteit.”

Dat bij Spruyt hillen kwaliteit en veiligheid centraal staan wordt duidelijk als je kijkt naar de grootte van de afdeling. Er werken vijf personen op de afdeling Kwaliteit op een totaal van 53 werknemers. 

“Eigenlijk is het gehele bedrijf dagelijks bezig met kwaliteit. Elke medewerker komt met de afdeling Kwaliteit en met mij als Responsible Person in aanraking. Ieder personeelslid van Spruyt hillen heeft daarnaast het certificaat voor Good Distribution Practices”, aldus Tim Spanheim.

 

Lees verder...

 

De toegevoegde waarde van Spruyt hillen 

Kirsten Dam, General Manager bij Spruyt hillen, vertelt in dit blog over de toegevoegde waarde van Spruyt hillen en hoe Spruyt hillen haar klanten in coronatijd extra voorziet in de ondersteuning, informatie en producten waar zij behoefte aan hebben.Blog Kirsten Dam

Op 27 februari kwam het nieuws naar buiten dat de eerste coronabesmetting in Nederland een feit was. Op 11 maart werd het coronavirus officieel erkend als een pandemie.  Toen was daar ineens de premier op tv, die vertelde dat we aan de vooravond van een uitdagende periode stonden en dat we in intelligente lockdown gingen. Voor onze klanten en patiënten een extra uitdagende tijd. Een tijd waarin Spruyt hillen zijn kracht kon inzetten om snel te schakelen en onze klanten de ondersteuning te bieden waar zoveel behoefte aan was op dat moment.

Iedereen bij Spruyt hillen is ondernemend. Als er een behoefte ontstaat in de markt dan kijken wij direct hoe wij die in kunnen vullen, dat zit in onze genen.

Lees verder...

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results